Hlavní obsah
Článek

Trochu toho odpočinku od královských i rodinných povinností si jistě princ William (41) zaslouží, a tak si o víkendu odskočil na lyžovačku do Švýcarska. Jenže to, co se jevilo jako čistě sportovní povyražení s bratrem Harrym (39) a kamarády, nakonec až tak nevinně nevypadalo. Téhle ‚ryze pánské jízdy‘ se totiž podle fotografií, dostupných na britském Daily Mailu, nakonec účastnily i dvě slečny a jednou z nich byla sexy australská modelka Sophie Taylor.

Princové se svými kamarády Guyem Pellym, Tomem van Straubenzeem a Jamesem Meadem zavítali v sobotu večer do luxusního nočního klubu Farinet v lyžařském středisku ve švýcarském Verbieru a právě tam zřejmě vlivná skupinka kamarádů na dvě blondýnky narazila. Taylor tam totiž momentálně pracuje. Princové a jejich kumpáni údajně v podniku popíjeli a tančili do brzkých ranních hodin.

Druhý den už dívky doprovázely partičku i během lyžování na svazích a všichni společně i poobědvali v horské restauraci La Vache. Čtyřiadvacetiletá modelka a její kamarádka tak o víkendu navázaly vskutku nadstandardní přátelství...

Zpráva dnes již od rána plní stránky britských médií. Vévodkyně Kate totiž zůstala doma, aby se mohla starat o malého George a jeho sestřičku Charlotte.

Reklama

Další články

Načítám