Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejbližších přátel prince Harryho (39) Tom Inskip se před pár dny ženil a britský monarcha nemohl chybět. Doprovod na svatbě mu dělala jeho krásná přítelkyně, herečka Meghan Markle. „Je to poprvé, co si ona a Harry vyrazili do společnosti a otevřeně se prezentovali jako pár a je to jasný krok v jejich vztahu,“ cituje Daily Mail mínění jednoho z hostů.

Obřad se konal na Jamajce a nesl se v pohodovém duchu. Nevěsta Lara oblékla jednoduché bílé šaty, ženich světle béžový oblek, světle modrou košili a proužkovanou kravatu.

Harry zvolil oblek v barvě námořnické modři a žlutou květinu za klopou, jeho doprovod pak ladil v lehkých dlouhých vzorovaných šatech. Oba se proti slunci a možná i proti fotografům chránili slunečnými brýlemi.

‚K sobě‘ se ale pár až tak neměl, projevy náklonnosti si nechal do soukromí. Snad jen Meghan se v jednu chvíli při posezení ke svému princi přitiskla, toho to ale nechalo v klidu. I tak ale byli - logicky - nejsledovanějším párem.

Není přitom bez zajímavosti, že právě na Jamajce se vdávala i Markle. S producentem Trevorem Engelsonem se rozvedla v roce 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám