Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) tento týden definitivně utnul veškeré spekulace médií o své nové známosti a oficiálně přiznal, že je Meghan Markle (35) jeho přítelkyní. Učinil tak ovšem hlavně kvůli tomu, aby jí novináři dali pokoj. Podle Harryho byla v honu za jeho přítelkyní i její rodinou překročena únosná mez. Americká herečka má za sebou několik pikantních scén před kamerou, ale v roce 2013 nafotila i jeden sexy set a vy se nyní s námi můžete přesvědčit, že Harry rozhodně nemá špatný vkus.

Fotografie herečky známé převážně ze seriálu Kravaťáci vznikly pro kanadský pánský lifestylový magazín Sharp a za objektiv se postavil torontský fotograf Matt Barnes. Dvojici se podařilo vytvořit decentní, ale přesto velice smyslnou sérii, na které vyniká hereččina ženskost i mírně exotický vzhled po rodičích.

Po zástupech blondýnek je tak Meghan první tmavovlasou kráskou, která mladšího z britských princů uhranula. Hovoří se dokonce o tom, že ani zásnuby nemusejí být hudbou vzdálené budoucnosti. Minulý týden to práskl zdroj z Harryho okolí. Že by se tentokrát potvrdilo přísloví, že muži milují blondýnky, ale žení se s brunetkami?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám