Hlavní obsah
Článek

Mezi princem Harrym (39) a o tři roky starší americkou herečkou Meghan Markle je to zřejmě vážnější, než se myslelo... Podle nejnovějších informací magazínu People už princ svou vyvolenou představil otci Charlesovi, a dokonce ani zásnuby by nemusely být hudbou vzdálené budoucnosti.

„Je to opravdu možné. Mohlo by to k tomu dospět. Mezi nimi je to skutečně vážné, tak uvidíme,“ nechal se slyšet zdroj z Harryho okolí.

Přestože podle jiného zdroje spolu ti dva na vážno randí teprve dva měsíce, věci nabraly na obrátkách velice rychle. „Harry to s ní myslí vážně a ona s ním také. Je to skvělé. Mají toho hodně společného a jsem si jistý, že si opravdu sedli."

Samotní hlavní aktéři celého příběhu se zatím oficiálně k provalení románku nevyjádřili, ale Meghan, známá především díky seriálu Kravaťáci, kde už na ni čekalo několik peprných scének, v úterý sdílela s fanoušky na dobrou noc obrázek dvou spokojeně se usmívajících, mazlících se banánů.

Pro Toronto Sun navíc poskytla první rozhovor od počátku jejího spojování s Harrym, a přestože zůstala tajemná, svěřila se, že je momentálně nejšťastnější holkou na světě. Zároveň přiznala obavy z charakteru své postavy ve zmiňovaném seriálu, kde faktor svůdnosti a erotična hraje svoji roli. Že by se už teď obávala, jak ji přijme přísná babička královna?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám