Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) je od rozchodu s tanečnicí a herečkou Cressidou Bonas před dvěma a půl lety oficiálně sám. Přesto je od té doby tu a tam s někým spojován, jako například s bývalou přítelkyní Chelsy Davy, se zpěvačkou Ellie Goulding nebo australskou herečkou z Vlka z Wall Street Margot Robbie. Odpověď je zřejmě ale úplně jinde. Zahraniční média přicházejí se ‚zaručenými‘ informacemi, že princovo srdce už půl roku patří jedné smyslné americké herečce...

Onou kráskou má být pětatřicetiletá Meghan Markle, s níž se měl Harry seznámit letos v květnu na sportovních hrách Invictus Games v Torontu. V době, kdy poznala prince, byl přitom jejím partnerem známý kanadský šéfkuchař Cory Vitiello.

Pokud se ukáže, že jsou domněnky o jejich vztahu pravdivé, bude Meghan možná první Harryho brunetkou. Princ totiž, podobně jako Leonardo DiCaprio, vždy dával přednost něžným plavovláskám.

Markle je známá především svou rolí Rachel Zane v oblíbeném seriálu Kravaťáci, odkud pocházejí i pikantní záběry ve fotogalerii. Znát ji ale můžete i jako speciální agentku Amy Jessup v sérii Hranice nemožného či ze snímků Šéfové na zabití, Dostaň ho tam nebo Něco jako láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám