Hlavní obsah
Článek

Už dva roky (od rozchodu s Cressidou Bonas) je princ Harry (39) oficiálně bez partnerky, jedna žena prý ale v jeho soukromí přeci jen figuruje. Rozhodně se ovšem nejedná o dámu z vyšších kruhů s modrou krví, nýbrž o popovou star Ellie Goulding (37). Podle očitých svědků to mezi nimi jiskřilo na všechny strany nejen během nedávných her v pólu v Bershire, ale i během následné afterpárty.

Jedna ze zasvěcených osob vypověděla, že se v prvním dni Audi Polo challenge konala ještě pozdní noční párty, kde bylo zakázáno fotografovat. Harry s Ellie se bavili se skupinou přátel, v níž byl i herec Tom Hardy, ale prý měli oči jen pro sebe. Spoustu času údajně strávili jen spolu v ústraní. Než princ odešel, mělo dojít i na polibek. Následující den jej totiž čekalo další hraní póla. Goulding párty opustila zhruba pět minut po princově odchodu.

Zpěvačka hitů Burn, On My Mind či titulní písně k filmu Padesát odstínů šedi Love Me Like You Do v minulosti tvořila pár s anglickým hercem Jeremym Irvinem, zpěvákem Edem Sheeranem či basistou Dougiem Poynterem, ale byla spojována rovněž se zpěváky Niallem Horanem či Calvinem Harrisem, s nímž nazpívala hity I Need Your Love a Outside.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám