Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vznešenější nevěstu by si pro svého vnuka královna Alžběta II. (†96) snad ani nemohla přát... Princ Harry (39) je podle důvěrných informací australského magazínu New Idea ‚ohromen‘ překrásnou dívkou, v jejíž žilách koluje modrá krev - devatenáctiletou princeznou Marií-Olympií Řeckou a Dánskou.

Harryho údajně s devatenáctiletou plavovlasou aristokratkou seznámila princova sestřenice Beatrice a dvojice už prý absolvovala i několik soukromých schůzek. „Harry je kvůli Marii-Olympii jako na obláčku. Je jí absolutně ohromený. Mají za sebou už několik rande a plánují odjet před Velikonoci lyžovat do Švýcarska,“ uvedl zdroj magazínu s tím, že mladou princeznu mají v oblibě i vévoda s vévodkyní z Cambridge Kate a William. Věří prý, že dcera řeckého korunního prince Pavla a korunní princezny Marie-Chantal by pro něj představovala dosud nejlepší partnerku. Kensingtonský palác se podle Daily Mailu k celé události odmítl vyjádřit.

Mladinká princezna se narodila v New Yorku, ale žije a studuje drama, historii umění, grafiku a fotografii v Londýně, kde si užívá všech výdobytků svého aristokratického původu. Zbožňuje cestování a módu, a tak je možné ji často spatřit v prvních řadách na přehlídkách nejslavnějších módních domů a návrhářů. Rovněž na sociálních sítích je velice aktivní. Loni ji magazín Tatler otiskl na titulní stranu s označením nejžádanější slečna světa.

Reklama

Další články

Načítám