Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Podaří se princi Harrymu (39) stejný majstrštyk jako jeho bratru Williamovi, který do královské rodiny přivedl celým britským národem milovanou Kate Middleton? Budoucí příbuzná vévodkyně z Cambridge má ale jako herečka podstatně pestřejší archiv.

Před seznámením s mladším synem Charlese a Diany prožila Meghan Markle (42) dvouleté manželství s producentem Trevorem Engelsonem. Britská královská rodina ji oficiálně přijala až tento týden, kdy Kensingtonský palác potvrdil Harryho zasnoubení s o tři roky starší Američankou.

Záběry Meghan ze seriálu Kravaťáci nejspíš královnu Alžbětu II. příliš nepotěší. Fotky Kate z jejích divokých školních let jsou oproti nim naprosto nezávadným materiálem. Budoucí manželka prince Harryho totiž neměla před kamerou žádné zábrany.

Nejvíce se odvázala v šestnácté epizodě druhé řady Kravaťáků, která byla premiérově odvysílána v březnu roku 2013. V té době o ní nejspíš Harry ještě neměl ponětí. Randit spolu začali až loni v květnu.

Herečka před kamerou prožila pořádně vášnivé chvilky se seriálovým kolegou Patrickem J. Adamsem. Chuť na sex na ně přišla v archivu, kde Meghan před diváky poodhalila tělo. Něčeho podobného se už od ní určitě nedočkáme. Obnaženou už ji uvidí jen její snoubenec Harry.

Reklama

Další články

Načítám