Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová (56) se ráda chlubí svou vysportovanou postavičkou. A nejlépe v rouše Evině. Ale samozřejmě tak, aby její obnažené snímky nepůsobily lacině. I tak se ale občas najdou mravokárci, které nahota pohoršuje, a označují její počiny na sociální síti jako závadný obsah.

Hanka se ale nedá a rozhodně se podobných fotek nechce vzdát. Vitální padesátnice na to naposledy vyzrála tak, že sdílela fotku přímo z vany, kam se samozřejmě naložila úplně nahá. A své přednosti zakryla pěnou do koupele. Aby potěšila zraky svých příznivců, část ňader nechala z vody vykukovat.

„Konečně po dlouhé době siesta ve vaně,“ nešetřila nadšením cvičitelka, jež se za nahotu nestydí. „Já si osobně myslím, že se není za co stydět. Tak proč občas neukázat figuru, když je tedy ještě co ukázat. Lidi se rozdělili na dva tábory. Jeden mi fandí, druhý se naopak pohoršuje,“ řekla Super.cz Kynychová. Větší tábor má ale rozhodně mezi svými příznivci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám