Hlavní obsah
Článek

Často svoje dcery do společnosti nebere, ale tentokrát udělala cvičitelka Hanka Kynychová (56) výjimku. Sofie a Alexandra jsou totiž už teenagerky a přišel čas, kdy se jim mění hormonální rovnováha a začaly mít problémy s pletí. Proto je vzala s sebou na kosmetickou konzultaci.

„My jsme teď ve věku, kdy učím holky pečovat o svoji pleť. A jsem moc ráda, že jsem tady dneska mohla být a že holky slyšely i od někoho jiného to, co jim doma říkám a ony mi moc nevěří. Navíc mě nadchla nová informace, že si mám číst příbalové letáky a složení všech kosmetických přípravků jako například u nákupu potravin," vysvětlila Super.cz Hanka.

"Sama mám suchou pleť, cvičím tři hodiny denně, takže se potím a pleť se vysušuje. Proto si nejen ráno a večer, ale také po každé lekci plet vyčistím a namažu se všemi potřebným séry, krémy a olejíčky, které mojí pleti dělají dobře. Moc ráda mám pleťové masky, které moji pleť skvěle vyživí,“ upřesnila.

A jak se o pleť starají její dospívající dcery? "V koupelně si vezmu mámin olej na odlíčení, který si pak umyju tampónkem a vodou. A namažu se krémem,“ popsala Sofie. "Protože mám trochu problémy s pletí, tak mě mamka učí se o ni starat. Vždycky se odlíčím, nanesu nějaké sérum a krém,“ dodala její sestra Alexandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám