Hlavní obsah
Článek

Před pár týdny oslavila čtyřiapadesáté narozeniny a ani postupující věk ji rozhodně nemotivuje k tomu, aby se začala víc zahalovat. Podprsenku snad Hanka Kynychová (56) nosí jenom sportovní, když trénuje ve fitku. A obří odhalený dekolt se podle ní nehodí pouze na plesy.

Když Hanka vyrazila v relativně decentním kostýmku na mejdan do automyčky, samozřejmě si pod něj podprsenku, natož pak halenku, opět nevzala. S Hankou jsme nejprve probrali její narozeninovou oslavu a pak jsme se vrátili k outfitu.

"Byla jsem předtím ještě na kosmetice a moje kosmetička, která je krásná dáma v letech, mi říkala, abych to zase pořádně vynesla. Takže jsem tady za ženy po padesátce, které se nemusejí bát vzít si takový výstřih jako mám já. A podprsenka je jenom starost navíc," řekla Super.cz Hanka.

Ostatně podprsenek ani moc nevlastní. "Mám dvě nebo tři, protože někdy situace může vyžadovat, aby ta prsa nebyla úplně vidět. Takže ano, mám je. Jen jste mě v nich asi ještě neviděli, protože situace, která by to vyžadovala, ještě nenastala," smála se Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám