Hlavní obsah
Článek

Nebýt Hanky Kynychové (56), řada dětí z dětských domovů by neměla možnost rozvíjet svůj talent. Právě díky projektu Hejbejte se a zpívejte, který pro ně každoročně pořádá, začal studovat konzervatoř i talentovaný Lukáš Mazač, který nyní společně s Natálií Grossovou (21) odmaturoval. A se svojí "stvořitelkou" natočil i videoklip.

"Lukáš je chovanec dětského domova Humpolec a ještě teď si vzpomínám, když nám oznamoval, že se na konzervatoř dostal. Prošel našimi workshopy a ani jsme tenkrát netušili, že bychom ho mohli tolik motivovat. Moc nás potěšilo, protože tu průpravu získal opravdu u nás. Je to hezké, že jsme mohli takhle ovlivnit jeho budoucnost," řekla nám Hanka.

Společně natáčeli videoklip, který vznikl ve spolupráci s Policií České republiky. "Je na téma kyberšikany a šikany obecně, které se netýkají jen dětí v dětských domovech, ale společnosti obecně. Kampaň by měla spatřit světlo světa v září a děti by jejím prostřednictvím měly získat informace, kde na ně číhá nebezpečí, co už je za hranou a kam se případně obrátit. Doufám, že to bude přínosné, včetně té písničky, kterou napsal Tokhi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám