Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) na sobě už roky dře a nepolevila ani v době pandemie. Ve svých 53 letech, které včera oslavila, má stále perfektní figuru. Fanoušci zasypali Hanku gratulacemi, a ta je následně potěšila pořádně dráždivým snímkem.

„Rozhodla jsem se zveřejnit tuhle fotku, která jistě potěší mužské oko, ale hlavně bych ráda motivovala všechny ženy, že i po padesátce můžete mít pevný zadek,“ inspiruje své podporovatelky cvičitelka. „Věk je jen číslo. Stačí jen vytrvalost, disciplína, pohyb a zdravý životní styl,“ dodává.

Energická bruneta se čas od času ráda pochlubí odvážnějším snímkem. Většinou se ale fanoušci mohou pokochat hlavně jejím dekoltem, nyní potěšila i obdivovatele svého pevného pozadí. Ovšem našel se jeden rýpal, který cvičitelku za snímek zkritizoval.

„To je fakt parádní fotka. Jako poděkování za přání sem dáte prdel a chodidla?! Možná pro nějakýho fetišistu dobrý, ale rozhodně ne jako úcta k fanouškům, ale co bych chtěla, když se nestydíte dávat sem nahý fotky ve svym věku,“ nešetřila ostrými slovy jedna z žen, které to ihned slovně vrátili Hančini zastánci. „Ach ta závist,“ zareagovala fanynka.

Od ostatních se bruneta dočkala hlavně lichotek. „Milá Hani, takto vypadá zadnice ženy, která na sobě maká více než 20 let! Jedním slovem dokonalost,“ potěšil fanda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám