Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) ukázala na velmi odvážné fotce ze sauny, že i po padesátce může svým tělem provokovat. Hanka na sobě maká i v této nelehké době, kdy má zavřené vlastní fitko. Nájmy se samy nezaplatí, a tak si stoupla před kameru a svým klientům poskytuje alespoň online lekce.

„Snažila jsem se přizpůsobit lidem, takže cvičíme ráno v osm taková protahovací cvičení, pak dvakrát týdně v poledne a každý večer se snažím dělat ostřejší tréninky. Neříkám, že se připojuje spousta lidí, ale dělám to i pro sebe, protože bych přišla o fyzickou kondici a denně se hýbat musím,“ přiznala Super.cz před časem brunetka.

Hanka Kynychová o nelehké situaci v době pandemie

Sexy fotkou ze sauny rozpálila své fanoušky, kteří Hance začali skládat v komentářích jednu lichotku za druhou. „Haničko, já chci vypadat jako vy!,“ vzkazuje z fanynek. „Krásná, vkusná a slušná fotka, gratuluji vám,“ přidává se s poklonou další obdivovatel. „Odvážnému štěstí přeje... Ne vážně, Hanko, vy máte 10 let dolů,“ reaguje jiný fanoušek.

Oblíbená cvičitelku v poslední době trápí hlavně finance. Přiznala, že podpora státu není vůbec dostačující a musí se i s dcerami výrazně uskromnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám