Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned jak se otevřela obchodní centra, tak v jednom z nich cvičitelka Hanka Kynychová (56) zahájila každoroční akci Dopisy Ježíškovi, kdy si mohou lidé vybrat dárek, který koupí některému z dětí z dětských domovů. Otevřela i svoje fitko, tam jí však kalí radost jedna věc."Jsou to povinné roušky," řekla Super.cz.

"Je to věc, která mi připadá strašně nesmyslná, protože na cvičení si všichni přijdeme ty plíce vyvětrat. Přitom se dusíme, když vtahujeme všechen ten bordel z roušky zase zpátky do sebe. Tahle aktivita u mě bude probíhat tak, že nechám otevřená okna, bude tam průvan, dodržíme odstupy, ale je to zkouška, kdo s koho. Já si spíš myslím, že to lidi odradí a chodit nebudou," míní Hanka.

Už skoro váhá, zda raději nezavést zpět online hodiny, kdy může cvičit doma každý sám, tedy bez roušky. "Mohlo by se stát, že budu ve fitku stát sama, protože holky mi nepřijdou, opravdu se k tomu online vrátím, protože to je jedna z možností, kterou jsem si během lockdowvnu přivydělala, abych mohla doplatit nájmy, které se nám ani v programu pomoci Covid nájemné nedostanou v plné výši," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám