Hlavní obsah
Článek

Fitka jsou na základě nařízení vlády zavřená, takže z toho svého cvičitelka Hanka Kynychová (55) vysílá aspoň online hodiny. V improvizovaném studiu zvládla odvysílat i závěr 14. ročníku svého projektu Hejbejte se a zpívejte.

"Naučila jsem se být sama za kamerou a vytvořit nějakou atmosféru, ale je to takové hluché, protože chybí energie z lidí. Snažila jsem se přizpůsobit lidem, takže cvičíme ráno v osm taková protahovací cvičení, pak dvakrát týdně v poledne a každý večer se snažím dělat ostřejší tréninky. Neříkám, že se připojuje spousta lidí, ale dělám to i pro sebe, protože bych přišla o fyzickou kondici a denně se hýbat musím," vysvětlila nám.

Plný nájem v tomto režimu naštěstí platit nemusí. "Městská část mi vyšla vstříc, můj muž bude žádat o některé dotace, které jako podnikatelé můžeme na nájem dostat, protože kdyby tohle nebylo, tak tady žiju na dluh. Dělat si vědomě dluh je strašně skličující, notabene když už jsem jednou v takové životní situaci byla a nechtěla bych se do ní znova dostat," připomněla dobu, kdy na ni byla uvalena exekuce. Od čtvrtka už bude naštěstí moct otevřít, i když v omezeném režimu.

Probrali jsme i online výuku jejích dcer, které přehlásila po zkušenostech z jarního nouzového stavu do jiné školy. Tentokrát je to prý o dost lepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám