Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali minule, shodou okolností na stejném místě jako tentokrát, ve fitku Hanky Kynychové (55), herečka Miluše Bittnerová (46) ještě hrála divadlo, ale moc se jí do toho nechtělo. Měla strach o sebe i o diváky.

"Souhlasila jsem s tím, že se zavřela divadla, protože si nemyslím, že je úplně fajn sedět dvě hodiny v jednom sále. A nemyslím si, že by lidi v té předchozí situaci do divadel vůbec chodili. Teď se to asi začne otevírat. Ale já teď poměrně dost pracuju a scházím se s lidmi, protože zkouším dvě nové inscenace," prozradila, když zahájila nový ročník projektu Hejbejte se a zpívejte, kde byla překvapením pro organizátorku podobně jako Marilyn Monroe na narozeninách Johna Kennedyho, jen nevyskakovala z dortu. Milušce se ostatně česká Marilyn říkávalo.

"Moje sociální kontakty se paradoxně velmi rozšířily. Prostě to tak vyšlo. Mělo se zkoušet, tak zkoušíme, možná do foroty, možná nás pustí a půjdeme hrát. Zatím tedy můžeme, ale bez diváků. Každopádně pracuju, točím tu svoji talk show, tam se taky s lidmi scházím a musím říct, že je hrozně fajn si s nimi popovídat jinak než se čtrnáctiměsíční dcerou," svěřila.

Vyprávěla nám i o tom, jak doma tráví s dcerou dny, že malá nejraději ze všeho poslouchá Macarenu a také, že nestíhá. "Zjišťuju, že nemám vůbec čas, netušila jsem, že mateřství je takový záhul. To, že si umyju vlasy, plánuju tři dny dopředu a k zubnímu kartáčku se někdy dostanu až v poledne," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám