Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) vytvořila pro naše čtenáře v karanténě skupiny cviků zaměřující se na ruce a na bříško. Myslí ale i na švadlenky, které v době pandemie vytváří po dobu mnoha hodin roušky pro potřebné.

„Obrací se na mě spousta švadlenek, ať už během živého vysílání na sociálních sítích, kde denně cvičím nebo mi volají a píší kamarádky či moje sestřenice, která dokonce našila roušky pro celou naši rodinu a šije i pro domovy pro seniory a ostatním potřebným. Všichni mě prosí, abych je zbavila bolesti zad, a také říkají, že je bolí jen jedno hýždě, protože jednou nohou šlapou na pedál u šicího stroje. Tak jsem natočila videa, kde se soustředím výhradně na partie, které tyto ženy trápí,“ uvedla Kynychová.

V životě je důležitá harmonie a proto bychom neměli při fyzické aktivitě zapomínat na protahování. „Jedná se o strečink, který je pro naše tělo důležitý. Protahovat bychom se měli důkladně alespoň jednou týdně, i když jsme aktivní sportovci. Protože jen pružné svaly nám umožní, aby se naše pátéř a klouby hýbaly, jak mají,“ uvedla cvičitelka.

Cviky pro ty, kteří se obětují pro druhé.

Kynychová prý sama neumí šít, a tak se snaží aspoň touto formou pomoct těm, kteří myslí na druhé. „Já umím jen cvičit, tak se snažím pomáhat lidem alespoň tak, že bez ustání cvičím, točím videa a živě vysílám, abych udržela všechny sportovkyně, které si mě najdou, ve fyzické a psychické kondici,“ dodává Hanka Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám