Hlavní obsah
Článek

Pomalu jí táhne na sedmdesátku, ale je plná energie. Hana Gregorová (71) je spokojená ve vztahu s mladším partnerem Ondřejem Koptíkem a funguje i její divadelní společnost, kterou provozuje v divadle v pražských Strašnicích. A mládne nejen před očima, ale omladila i šatník.

Přesto nás trochu překvapila, když na mikulášskou besídku Hanky Kynychychové (55), kam přišla podpořit akci Dopisy Ježíškovi pro děti z dětských domovů, vyrazila v mikině s potiskem myšáka Mickeyho. "Myslíte, že je to moc pro takovou starou vraždu? Ale mě se líbila," krčila herečka rameny a zplna hrdla se rozesmála.

Hanka už se chystá na Vánoce, má nazdobeno, dárky nakoupeny a plánuje, že u štědrovečerního stolu, kdy má naprosto jasné menu včetně jídel, které měl oblíbené její zesnulý manžel Radoslav Brzobohatý (†79), by se mělo sejít sedm nejbližších lidí, včetně jejího partnera. Ve vztahu je spokojená, ale když jsme se zeptali na plány na svatbu, striktně odmítla. "Vůbec, to nepřipadá v úvahu. Plány mám jenom pracovní, hlavně nové divadelní hry," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám