Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na mikulášské besídce Hanky Kynychové (56) spatřili mezi vystupujícími Milana Peroutku (34), okamžitě jsme si všimli jeho vánoční mikiny. Stejnou totiž nosil i loni. "Ale já si mezi tím pořídil i další, to je náhoda, že mám stejnou," vysvětloval zpěvák.

Ten je takový vánoční fanatik, že má doma čtyři vánoční svetry, pořídil si dokonce jeden, který bliká jako stromeček. "A mám takovou i čepici. S vánočními motivy nosím i spodní prádlo a ponožky. Je to trošku úlet, ale mně se to líbí," prozradil nám a trenýrky nám na kameru také ukázal.

Vánoce stráví jako vždy doma. S maminkou, babičkou, sourozenci, bratranci a sestřenicí. "Každý rok je nás víc a pod stromkem je taky víc dárků, na které se hrozně rád dívám," dodal Milan, který má i svoji vánoční píseň. "Tedy Bez tebe je mě jenom půl původně vánoční nebyla, ale pak jsme k ní natočili vánoční klip a už tři roky ji mám s Vánoci spojenou," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám