Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (55) letos nenechala přípravu Vánoc náhodě. Všechny dárky už má doma, takže se může naplno věnovat i práci pro svoji nadaci, která se věnuje dětem z dětských domovů. Právě jim je určena akce Dopisy Ježíškovi, která probíhá až do 18. prosince.

"V Europarku ve Štěrboholích máme vánoční stromky, na kterých jsou nalepená dětská přání. Smyslem akce je potěšit pod vánočním stromečkem vysněnými dárky 471 dětí z 13 českých dětských domovů. Zapojily se i známé tváře, které přišly na naši tradiční mikulášskou. Přáníček už zbyla jen asi stovka, tak doufám, že se všechna splní. A když nějaké zbude, vezmu si to na starost já," já slíbila.

"Pro svoje děti už dárky mám. Vždycky jsem to dělala na poslední chvíli a docela jsem se za to styděla. Musím to takhle dělat i do budoucna, protože je to pak ve větším klidu a víc si to pak užiju," míní.

Vánoce budou u Hanky doma tradiční, až na to, že nemůže štědrovečerní večeři dělat v kuchyni, ale musí s rybou do garáže. "Nejstarší syn je totiž alergický na ryby, takže tam smažím kapra i vařím rybí polévku na propanbutanové bombě. Ale kvůli zdraví to je nutné," prozradila, že dvacetiletý Filip má opravdu těžkou alergii, takže pach ryb při vaření mu nedělá dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám