Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (55) toho má tolik, že si ani nepamatovala, kolikátý ročník své charitativní akce pro děti z dětských domovů Hejbejte se zpívejte loni pořádala. Myslela, že ten loňský byl jubilejní. "Já pořád mlela, že je desátý, a pak jsem dostala od manažerky vynadáno, že to byl už jedenáctý," svěřila Super.cz.

Nyní tedy Hanku čeká už dvanáctý ročník a přípravy na slavnostní vyhlášení 19. listopadu, které proběhne opět v paláci Žofín, jsou v plném proudu. Děti už za sebou mají i workshopy, jichž se tradičně účastní i známé tváře. Hanka nám vysvětlila, proč je vlastně mezi děti zve.

"Děti z toho mají pocit, že nejsou na okraji, že je o ně zájem. Když tady makají a potí krev při nácvicích, tak to není jenom o nás, kteří jsme se rozhodli projekt pořádat, ale udělali si na ně čas i lidé, které znali doposud jen z televize. Milana Peroutku (33), který mezi nás přišel, milují, anebo Honzu a Marušku Křížovy znají ze Srdcového krále, kterého už viděli. Jsou tady pro ně, nejsou to jen nedostupné hvězdy, ale děti je vnímají jako kamarády," upřesnila Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám