Hlavní obsah
Článek

Roky jsme ji vídali na muzikálových jevištích, kde se také poznala se svými prvními dvěma manžely, zpěváky Danielem Hůlkou (55) a Josefem Vojtkem (58), s nímž má syna Matyáše. Nyní je Libuše Rohlíčková vdaná za herce Zdeňka Rohlíčka, jemuž před deseti měsíci porodila dceru Elu.

I když jsme se potkali na akci Hanky Kynychové (55) Hejbejte se a zpívejte, ona už si ale nikdy nezatančí. "Můžu si leda popovídat. Kdyby se děti chtěly na něco zeptat staré tanečnice v důchodu, tak jim ráda řeknu nějaké historky z muzikálů a budu jim moct pomoct i nějakou radou. Řeknu jim samozřejmě i ty negativní věci," řekla nám Libuška, která kariéru ukončila kvůli velkým problémům s páteří.

"Mám vyhřezlé plotýnky, vím, že budu muset na operaci, ale snažím se to cvičením oddalovat, co to jde. I když mám problém i zvedat Elinku z postýlky, musím na to mít speciální grif," svěřila bývalá tanečnice. Ta si teď užívá mateřství, ale už začala i pracovat. "Dvakrát týdně dělám kosmetiku, to úplně stačí, užívám si malou a rodinný život," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám