Hlavní obsah
Článek

Návrhář Michal Marek obléká řadu známých tváří. Jeho šaty si oblíbila Agáta Prachařová (38), na Český ples je vynesla Hanka Kynychová (55), oblékal i chlapeckou skupinu. Ovšem jeho kolekce jsou dost extravagantní. Naposledy měl dost alternativní vizuál k řadě Love, která měla ztvárňovat všechny podoby lásky.

Další kolekce bude prý ještě hustší. "V dubnu ji odprezentuju na přehlídce v Pražské křižovatce a můžu prozradit, že název bude Alternative Future," prozradil nám. "Je to o tom, že pointa alternativní budoucnosti spočívá v našich myšlenkách. Podle toho, co vysíláme, taková budoucnost se nám dostává," vysvětlil ideu. My ale chtěli nějaký praktický přiklad.

"Můžete se dočkat třeba černých svatebních šatů," uvedl tedy. Ty kdysi oblékla už Iva Frühlingová, když se vdávala za Richarda Krajča (46), a moc štěstí jim do manželství nepřinesly. "To je právě ta myšlenka, kterou vypouštíme. Myslím si, že problém nebude v černých šatech. Jde o to dobře přemýšlet nad manželstvím a nad vším okolo a dopadne to dobře," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám