Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Máma se určitě dme pýchou! Známá cvičitelka Hana Kynychová (55) má doma nejenom dorůstající dvojčata, ale i fešáckého osmnáctiletého Filipa. Toho sice už očima svléká nejedna holka, ale mladík místo frajeření vydělává peníze!

V jedné, podle jeho slov mladé televizi totiž moderuje pořad o celebritách VIP U a soudě podle ohlasů fanynek je pro něžné pohlaví nejen zjevem okouzlujícím spíkrem, ale také talentovaným.

„V mém pořadu probíráme celebrity tak, jak je vnímají náctiletí. Jinak se mi líbí, že jde o stanici, kterou tvoří skutečně mladí tvůrci, navíc není jen pro bohaté, protože se dá normálně naladit a není jen na satelitu nebo kabelu,“ tvrdí Filip, který se podle našich zpráv moc nezdá, jelikož není až takový šampónek.

V koupelně sice tráví potřebnou dobu, ale jinak je na svůj věk velmi oduševnělý a ve volném čase se například věnuje truhlařině.

S TV Tuty, která kromě animáků pouští i videa známých českých tvůrců, spolupracuje na výběru hudby i Stano Šimor, což je člověk, kterého znají snad jen fajnšmekři. Byl to ale on, kdo kdysi udělal z kluků z kapely Lunetic hvězdy první velikosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám