Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) sice dělá čest své profesi a pyšní se vysportovanou postavou, ale jsou oblasti, kde jí ani poctivá dřina ve fitku nepomůže.

Hanku trápí vrásky a povolená kůže v oblasti okolo očí. A protože se jedná o velmi problémovou partii, jejíž stav většinou nejde zlepšit jednorázovým ošetřením, rozhodla se vyhledat odbornou pomoc na klinice estetické medicíny, kde jí odborníci na dermatologii doporučili dlouhodobou terapii, která bude postavená na kombinaci několika typů ošetření. Zkrátka půjde o takové kombo, sestavené Hance přímo na míru.

„Já se víc starám o své tělo, kterému rozumím, a proto jsem vlastně v Asklepionu. Protože kdybych se o svoji pleť uměla starat, tak bych ji určitě měla o něco hezčí, pružnější a vypnutější. Věřím, že se tady na klinice naučím o svou pleť starat tak, abych popřela tu padesátku,“ smála se Hanka s tím, že oblast kolem očí je u ní dlouhodobě problematická.

„Každá žena má svou problémovou partii, ať už je to břišní svalstvo nebo ji trápí větší boky či povolené svalstvo paží. U mě je to celoživotně oblast okolo očí. Prošla jsem už několika zákroky, ale bohužel je to partie, která se nedá jen tak jednoduše ošetřit. O svoje tělo se zkrátka postarat umím, ale o svoje oči úplně ne, takže proto jsem se přišla poradit k paní doktorce Smutkové,“ uzavřela Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám