Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podesáté uspořádala Hanka Kynychová (56) bohulibou akci Hejbejte se a zpívejte, na které podporuje talentované děti z dětských domovů. Nás zajímalo, jestli někdy neuvažovala, že by si sama osvojila dítko bez rodiny.

„Přemýšlela jsem o tom na počátku, když jsem s tímto projektem přišla. Pak jsem ale došla k závěru, že povahy těchto dětí jsou komplikované. Myslím si, že při svém zápřahu bych nedokázala další dítě zvládnout a věnovat se mu tak, jak by si zasloužilo,” vysvětlila nám na akci maminka osmnáctiletého Filipa a devítiletých dvojčat Sofie a Alexandry. „Budu ráda, když budu mít dostatek sil na svou stávající rodinu, na svou práci jako cvičitelka i na tu charitativní.”

Hanka je hrdá na to, že pořádá už desátý ročník této bohulibé akce. „Když jsem dělala první ročník, tak jsem měla moje holky, dvojčata, v břiše. Dnes jsou tady se mnou a kamarádí se s dětmi z dětských domovů. Jsem ráda, že moje děti se naučí, že je v životě nadstavba mít úplnou rodinu a chtěla bych, aby si tento model uchovaly a vychovaly v něm i svoje děti,” říká Hanka Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám