Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) by mohla soutěžit v rychlosti převlékání. Zatímco ve tři odpoledne ještě předcvičovala klientkám svého fitka ve cvičebním úboru, o hodinu později jsme ji viděli v civilu na setkání účastníků soutěže Pevnost Boyard a za další dvě hodiny ve slavnostním modelu sledovala muzikál Fantom opery v GoJa Music Hall.

"Tentokrát to bylo opravdu hodně narychlo. V takových případech to dělám stejně, jako to učím svoje děti. Než jdou spát, musí si připravit na ráno úplně všechno oblečení od spodních kalhotek po ponožky. A já to měla úplně stejně. Připravila jsem si jenom hromádky tři," vysvětlila nám svůj recept. "Chtěla jsem si dokonce vzít i podprsenku, ale tu jsem nemohla najít," smála se.

Méně úsměvné už je posunutí otvíračky jejího nového fitka kvůli technickým problémům. "Procházím si další životní zkušeností, ale o tom život je, aby nebyl nudný. Vím, že příště se do stavebních prací nebudu pouštět po hlavě a nechám to odborníkům. Nic se nestane, klienti snad přijdou v říjnu, kdy se konečně nové prostory chystáme otevřít. Zpětně mohu říct, že zlatá Pevnost Boyard," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám