Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malý syn operní pěvkyně Andrey Kalivodové (46) byl nadšený, když ho maminka vzala na soustředění dětí z dětských domovů, které v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte pořádala cvičitelka Hanka Kynychová (56). "Nejradši by si vzal všechny děti domů, moc ho to tady baví," řekla nám Andrea.

"Adrian byl nadšený a já taky, protože ty děti jsou maximálně šikovné. Mám velkou radost, když vidím, jak se jim Hanka věnuje," dodala.

Zajímalo nás, zda by Andrea sama o adopci dítěte z dětského domova uvažovala. "Je to velice intimní záležitost a ošemetná otázka. Asi by to bylo v situaci, kdy bych nemohla mít vlastní děti. Obdivuji lidi, kteří to udělají. Nevím, jak bych to zvládala, s jakým nasazením a přesvědčením bych do toho šla, jaké pohnutky by mě k tomu vedly. Užívám si vlastní dítě a myslím si, že bych to se svým pracovním nasazením asi nezvládla," míní.

Sama je ze dvou dětí, Adrian je zatím jedináček. "Uvidíme, jak to bude. Nechávám tomu volný průběh. Vždycky říkám, jestli chcete pobavit Boha, sdělte mu svoje plány. Je to záležitost osudu, nedá se to naplánovat. Jsem o tom maximálně přesvědčená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám