Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničky Když se načančám se Heidi Janků (61) už nikdy nezbaví. Není jediné vystoupení, kdy by si ji posluchači nevyžádali. Takže se zpěvačka vždycky sama načančá a pak hopsá, stejně jako v 80. letech.

Nejinak tomu bylo při vystoupení pro děti z dětských domovů, pro které přijela zazpívat v rámci projektu Hanky Kynychové (56) Hejbejte se a zpívejte. "Co mám dělat, všichni ji chtějí. Na základě toho, že vznikla na konci 80. let a uplynulo minimálně pětadvacet let, tak vážně nedokážu spočítat, kolikrát jsem ji zpívala, ale je to hodně často. Je to na každém koncertě, někdy dokonce dvakrát, a stalo se, že ji posluchači chtěli slyšet i potřetí," svěřila Super.cz.

Krkem jí ale píseň nikdy nelezla. "To ne. Dobře vím, že mít hit je pro zpěváka nejvíc. A já ho mám. Mám na flashce další stovku písní, které bych mohla zazpívat, ale chtějí tohle a mne to neštve. Ráda jim to dám," dodala Heidi, která nedávno natočila nový videoklip. "Miliónové zhlédnutí zatím nemá, ale u lidí má úspěch. Na Když se načančám asi nikdy nedosáhne," mínila.

Akce se odehrávala ve fitku, tak nás ještě zajímalo, zda Heidi nějak nepřehodnotila svůj vztah ke sportu, který nikdy moc nemusela. "Nepřehodnotila a ve svém věku už ani nepřehodnotím. I když, kdo ví. Ale hýbu se dost, nejsem líná a neležím. Dělám věci, které se podepíší i na postavě. Nikdy jsem třeba neměla uklízečku, takže běhám po domě s koštětem a luxem anebo ráda natřu plot," uzavřela. Postavu snů, kterou by jí záviděly nejen padesátnice, má tedy skoro zadarmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám