Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristýna Janáčková byla jednou z patronek soustředění projektu Hejbejte se a zpívejte cvičitelky Hanky Kynychové (55) pro děti z dětských domovů. Sama má jako maminka tříletého Louise k dětem blízko, a stejně tak i ke cvičení. Stačí se podívat na její štíhlounkou postavičku s vypracovanými stehny.

"Snažím se cvičit aspoň dvakrát nebo třikrát týdně, abych měla hezké zpevněné tělo. Mám úžasnou trenérku, která se mnou cvičí na vibrační plošině, a protože v mém fitku je i dětský koutek, tak si Louis mezitím hraje, různě řádí anebo mi dělá třeba závaží," popsala nám.

Protože synovi už jsou tři, zajímalo nás, zda Kristýna neuvažuje o druhém dítěti. "Hrozně bych si ho přála, jsem opravdu mateřský typ, s dětmi mě to baví a i na Louisovi je vidět, že by si sourozence přál, protože je s dětmi rád. Uvidíme, třeba za rok to vypukne. Ale neplánuju, jak to bude, tak bude," mínila.

Z přibírání nemusí mít strach, protože při prvním těhotenství nabrala jen osm kilo. "A když jsem šla z porodnice, měla jsem o dvě kila míň, než když jsem otěhotněla," zavzpomínala.

Každopádně nyní by těhotenstvím udělala čáru přes rozpočet při natáčení, protože se stala novou posilou seriálu Přístav. "Už natáčíme a pořád si ještě držím dvě divadelní představení ve Studiu DVA a v Divadle Palace, která mě hrozně baví. Premiéru zatím žádnou neplánujeme, ale nebránila bych se, protože divadlo mám ráda," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám