Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Doubravová, tedy po svatbě mladá paní Tomešová, se vrátila ze svatební cesty. S novomanželem Romanem Tomešem si ji pořádně užili. Jezdili autem po Evropě a viděli všechno, co si přáli. "Byla to taková zkouška, dvacet dní jsme byli jen spolu a ani jednou jsme neměli ponorku," usmívala se.

"Jen do Portugalska jsme nakonec nedojeli, protože jsme se zasekli v resortu ve Španělsku, kde jsme vydrželi týden," svěřila nám Míša, kterou jsme potkali jako jednu z patronek projektu cvičitelky Hanky Kynychové (56) na soustředění dětí z dětských domovů. Vkus na oblékání rozhodně po svatbě nezměnila. "Tyhle šaty jsem si koupila právě ve Španělsku, stály deset euro," pochlubila se modelem, pod nějž si podle svého zvyku nevzala podprsenku.

Míšu čeká spousta pracovních povinností. "Už jsme začali zkoušet muzikál Adéla ještě nevečeřela v divadle Broadway, kam jsem naskočila na hlavní roli Květušky za Emmu Smetana. Manžel zase zkouší v divadle Kalich Srdcového krále. Do toho máme nějaké koncerty a akce a já ještě začínám zpívat s funky kapelou Purpur. Od září začneme koncertovat," plánuje.

Reklama

Další články

Načítám