Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Ohnivý kuře se adrenalinu nebojí a hodlá svou odvahu prokázat v české verzi Pevnosti Boyard, kde na ni budou číhat fyzicky náročné překážky i nejrůznější havěť. Kristýna Leichtová (38) je ale holka do nepohody, takže ji nic nemůže zaskočit.

Vnadná herečka přijala velkou výzvu a společně s dalšími celebritami vyrazila na západ Francie, kde otec Fura drží stráž nad tajemnou pevností obklopenou Atlantským oceánem. Kristýna si s sebou samozřejmě přibalila sportovní oblečení, které se jí bude hodit. Při natáčen se totiž pořádně zapotí.

Termín vysílání české Pevnosti Boyard je sice prozatím stejným tajemstvím jako odpovědi na otázky otce Fury, ale Leichtová se alespoň pochlubila fotkami z natáčení, kde jí společnost dělají Jan Dolanský, Vojta Kotek (36), Hanka Kynychová (56) a Jakub Prachař (40), na jejichž tvářích se na rozdíl od Kristýny už podepsaly zdejší sluneční paprsky.

Herečka, která se objevila nahoře bez v komedii Účastníci zájezdu, se nejspíš nezapotí jen v Boyardu. Spekuluje se totiž o tom, že by své tělo měla rozvlnit i v příští řadě StarDance. Tuto informaci však Česká televize zatím nepotvrdila.

Reklama

Další články

Načítám