Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Kynychová (56) sice oslňuje na plesech v róbách odhalujících dekolty, v civilu je to ale obyčejná žena, která se věnuje hlavně své práci cvičitelky, manželovi a třem dětem. A nemá čas se o sebe detailně starat. Takže když jsme se s ní potkali v civilu na kosmetickém veletrhu, byli jsme trochu v šoku.

Hanka se outfitem a úpravou zevnějšku moc nezabývala, dorazila v teniskách a vlasy schovala pod kšiltovku. To by bylo v pohodě. Všimli jsme si ale jejích nehtů. Nejenže vynechala lak, ale měla je ostříhané skoro až do masa. Dáma, která se nevěnuje vyloženě manuální práci, by takhle chodit neměla.

"Já vím. Je to ostuda. Léta jsem si nehty lakovala, pak jsem přestala. Nedokážu si najít ani hodinu na to, abych se tomu věnovala. Není to zrovna moje vizitka, ale když už jsem tady, nechám si je upravit," slibovala Hanka, což doopravdy udělala, protože když jsme ji potkali pár hodin poté na plese Prahy 1, tak už se za své ruce stydět nemusela.

"Na ty společenské akce si dávám pozor, anebo si toho všimne moje manažerka, která je ženou mnoha talentů, a nehty mi předtím nalakuje. A taky mi vynadá, že dáma musí být dámou se vším všudy," přiznala Hanka.

Cvičitelka už pomalu přemýšlí o dovolené. "Vzhledem k tomu, co se všechno venku děje, obávám se, že to s holkama strávíme u bazénu. Stejně to tam mám nejradši. A pak jsem dostala tip od choreografky Qaši, že úžasná je i dovolená v karavanu. Tak možná moře úplně vypustíme a budeme jezdit po českých krajích," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám