Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jarní dny už se vrátili zpátky do Česka. Režisér Jiří Adamec (76) s manželkou a oběma dětmi hned po Novém roce odletěli na Floridu a zůstali tam dva a půl měsíce. Také když jsme se potkali s Janou Adamcovou (52), byla krásně opálená.

"Tentokrát už jsem se ale těšila do Česka. Zvlášť když jsem si vzpomněla, jak naše úřady skvěle a jednoduše fungují," nedělala si legraci Jana. "Prodávali jsme byt a kupovali místo něj dům a nedokázala jsem si představit, kolik kolem toho bude vyřizování. Ještě pořád to není definitivně dořešené," svěřila nám.

Adamcovi si pořídili byt v luxusním komplexu, kde se ovšem platily i nehorázné poplatky za provoz. "My navíc ty služby skoro nevyužívali, bydlí tam hodně amerických seniorů, nechávají si nosit nákup, parkovat auta a tak podobně," vysvětlila Jana, že se jim pochopitelně zdálo zbytečné platit tisícovky dolarů.

Nový dům, kam se budou stěhovat v červnu, kdy zase na Floridu poletí s dětmi na prázdniny, u moře není. "Máme to čtyřicet minut autem k Atlantiku, dvě hodiny do Mexického zálivu. Domy u moře jsou buď příšerně předražené, anebo v naprosto dezolátním stavu. Takže máme bazén a k moři můžeme dojet. Já se stejně naposledy ani jednou v moři nekoupala, potřebuju, aby měla voda třicet stupňů," je hodně teplomilná Adamcová.

Bývalou moderátorku, která už se ale profesi nevěnuje, jsme potkali na akci Hanky Kynychové (56) Pohyb pomáhá. V rámci této cvičební tour cvičitelka upozorňuje na problematiku domácího násilí, tak ji Jana přišla podpořit. Sama ale necvičila. "Ještě nemám po letu v pořádku ta moje operovaná záda. Troufnu si leda na bikram jógu a na běhání, aerobik by na mě byl moc," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám