Hlavní obsah
Článek

Měsíce příprav, výběr šatů, den strávený u vizážisty i kadeřníka. Takhle vypadají přípravy u většiny hvězd na největší událost plesové sezóny - Ples v Opeře Brno. Přední české hvězdičky shání šaty a dělají vše proto, aby zazářily. Ne každé se to ale nakonec povede. Dobrého stylistu si za peníze koupíte, ale vrozený vkus těžko.

Titul největší strašidlo brněnského plesu si jednoznačně zaslouží vítězka reality show Hotel Paradise, brněnská rodačka Nela Slováková (34). Její zelený kameny posetý model a desítkami volánů byl opravdu halucinací večera.

Výběr šatů se nepovedl ani moderátorce Štěpánce Decastelo (45). "Neměla jsem moc času, šaty jsem vybírala asi tři hodiny před plesem. Vyběhla jsem z bytu do jednoho oblíbeného obchodu a tam jsem vzala první šaty, do kterých jsem se vešla," řekla Super.cz Štěpánka, která má krásnou ženskou postavu, ale v těchto šatech působila jako kredenc.

Nejvulgárnější model večera měla cvičitelka Hanka Kynychová (55). "Vybíral mi je stylista, chtěla jsem ukázat prsa, když už je mám nové," řekla Super.cz překvapivě Kynychová. A to se jí opravdu povedlo. Její silikonové trojky, které bez podprsenky v šatech vystavovala, viděli vážně všichni. Hanko, někdy méně znamená více!

Tradiční příšernost večera předvedla přítelkyně Pavla Trávníčka Monika. Málokdo se umí tak pekelně obléct a učesat jako ona. Tady by bylo opravdu dobré vyhledat kvalitního stylistu.

Ani plesové šaty Andrey Kalivodové nebyly ideální. Stříbrná róba jí neseděla, ňadra jí pekelně deformovala. Andrea zhubla, má krásnou postavu a je škoda, že to nepředvedla v povedenějších šatech. Tak snad někdy příště.

Podívejte se v naší galerii, jak to opravdu na plese nemá vypadat!

Reklama

Další články

Načítám