Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Kynychová (56) patří mezi hrstku slavných žen, které otevřeně přiznávají, že si nechaly chirurgicky vylepšit poprsí. Známá propagátorka zdravého životního stylu dokonce veřejně přiznala, že si nedávno nechala své přednosti ještě o jedno číslo přifouknout.

K výměně nedošlo z rozmaru, ale ze zdravotních důvodů. Hanka měla implantáty v těle již dvanáct let a bylo třeba je vyměnit. „Ráda chodím bez podprsenky, což při sebemenším poklesu prsou už není ono. Teď mě zase pár hezkých svobodných let v oblékání čeká,“ libuje si Hanka, která před operací podstoupila kompletní mamografické vyšetření.

„S výsledkem operace jsem maximálně spokojená. Všichni, kdo nová prsa viděli, říkali, že jsou krásná. Nejsem žádný 'samožer', takže se tomu směju. Ale lhala bych, kdybych řekla, že mi to nelichotí,“ vysvětluje Hanka a dodává, že prsa k ní prostě patří, i když jí je bůh nenadělil, proto se o ně stále pečlivě stará.

Hned, jak to bylo možné, tak se Kynychová nechala nafotit známou fotografkou Lenkou Hatašovou jen ve spodním prádle. Její křivky tak neobdivuje pouze její manžel, ale také vy čtenáři.

Reklama

Další články

Načítám