Hlavní obsah
Článek

Užívá si, když vypadne z moderátorské pozice a může být na chvilku někým jiným. I proto Lucie Borhyová (45) přijímá nabídky na to, aby si zahrála ve videoklipech. Poté, co se objevila v obrazovém ztvárnění písní kapely Botox nebo Milana Peroutky, tentokrát kývla na nabídku zpěváka a skladatele Michala Kindla.

Lucie se objeví v mnoha rolích a vizuálních podobách v klipu k písni Holka z města, který předznamenal Kindlovu druhou desku Loutka devátá. „Holka z města je pozitivní letní píseň o naivním klukovi, co hledá svoji vyvolenou, a všechny její manýry by vyměnil za to, aby uměla vařit. První verze tohoto textu jsem začal psát už na základce. Tenkrát jsem rád jedl a u piana snil o jedné blondýně, co není z Londýna, ale z Prahy. Až postupem času mi došlo, že bych si měl jít raději zaběhat,“ vysvětlil.

S moderátorkou se více poznal díky Štefanu Margitovi (67), s nímž spolupracoval na šansonovém albu Na správné cestě. Lucka je rodinnou přítelkyní Štefana a jeho manželky Hany Zagorové (†75) a křest alba tehdy moderovala.

Reklama

Další články

Načítám