Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanu Zagorovou (†75) v sobotu odvezla záchranná služba do nemocnice. Zpěvačka upadla do bezvědomí, díky rychlému příjezdu a zásahu záchranářů se ji podařilo vrátit do života. Sanitka ji ihned odvezla do Ústavu hematologie a krevní transfuze na Karlovo náměstí v Praze.

Zagorové, která se už řadu let léčí s poruchou krvetvorby a do nemocnice pravidelně dojížděla na transfuze, najednou ubyly v těle minerály potřebné k životu. Podle posledních informací by už měla být stabilizovaná.

"Hanička je v nemocnici, akorát tam za ní pojedu. Je to lepší, doktoři jí vše doplnili, tak snad to bude dobré," řekl Super.cz Margita, který je Hance obrovskou oporou.

"Chudinka, má toho hodně. A to vše udělal covid," řekl Margita s tím, že s vleklými zdravotními problémy se Hanka potýká od chvíle, kdy onemocněla koronavirem. "Hlavní je, aby jí bylo dobře. Nedá se nic dělat," dodal Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám