Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali jsme se na jeho prvním charitativním koncertu pro Ukrajinu ve Studiu DVA. Těch předchozích se Štefan Margita (67) nemohl zúčastnit, protože zpíval v Německu. "Překvapivě v ruské opeře Boris Godunov ve Stuttgartu, která se hrála na podporu Ukrajiny," vysvětlil pěvec.

Ten v divadle zazpíval dvě skladby, kvůli fanouškům vybral ty nejznámější. I podle něj byla škoda, že nemohla vystoupit také jeho manželka Hana Zagorová (†75). "Původně chtěla i účinkovat, ale bohužel to nejde. Má jednu svatou pravdu, dokud se ta záda nedají úplně do pořádku, tak se nechce ukazovat. Chce být na dvě stě procent fit," řekl Super.cz Margita, jehož žena si polámala při ošklivém pádu ze schodů tři obratle.

"Jsou dny, kdy ta záda nebolí vůbec, ty má teď. Ale pak zase začnou bolet. Dostává injekce a opravdu denně rehabilituje a doufám, že už to brzy bude zase dobré," dodal optimisticky Margita, nicméně očekávání nemá přehnaná. Zrušila se i O2 arena, kde měla Zagorová vystupovat 16. června.

O Zagorovou ale její fanoušci nepřijdou, i když se neobjevuje na veřejnosti. "Hanka připravuje novou desku a také bude opět natáčet svůj pořad Rande, který budou moci vidět na sociálních sítích," upřesnil Štefan Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám