Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) se vrací k pracovním povinnostem. A to i navzdory nedávným zdravotním komplikacím. První příležitost objevit se na jevišti a pustit se do zpěvu měla během natáčení silvestrovského pořadu.

Hana Zagorová bude jedním z hostů pořadu Největší flám s Jiřinou Bohdalovou (92), který poběží na obrazovkách České televize poslední den v roce. Příležitost zazpívat si během jedinečné silvestrovské show, která je také oslavou 90. narozenin legendární herečky, si Zagorová nenechala ujít.

„Bylo to hezké a máte se na co těšit,“ řekla zpěvačka k natáčení silvestrovského pořadu, který bude plný hudebních čísel a vedle Jiřiny Bohdalové a Hany Zagorové se v něm objeví Marek Eben, Lucie Bílá, Boleslav Polívka, Libor Bouček, Martin Dejdar, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Milan Kňažko a mnoho dalších hostů.

„Jsem moc ráda, že Hanka vystoupila v našem silvestrovském pořadu, protože je to jedna z nejlepších zpěvaček, které máme. Na jejích písničkách jsem vyrostla a kdo ze zpěváků může říct, že si jeho písničky zpívají lidé napříč generacemi. A je dobře, že poté, co Hanka v posledních týdnech bojovala s nemocí, může své fanoušky potěšit prostřednictvím České televize,“ dodala kreativní producentka Lucie Kapounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám