Hlavní obsah
Článek

Na vánoční svátky se vždy těšil. Tentokrát pro Štefana Margitu (67) budou ale mnohem smutnější než všechny předešlé. „Letošní Vánoce budou pro nás úplně jiné než ty v předchozích letech. Nebude vedle nás sedět u stolu naše milovaná máma, která letos zemřela. Tatínek odešel už před devíti lety. Proto s Hankou letos nepojedeme do mých rodných Košic,“ svěřil se operní pěvec.

Toho maminka Edita opustila letos v dubnu v úctyhodném věku 97 let. Pro Margitu a jeho rodinu tak bude těžké užít si svátky jako dřív. „Vánoční svátky budeme slavit v Praze, kam přijedou z Košic mí dva bratři s rodinami. Nebude oblíbený bramborový salát od mámy a už jí neudělám radost dárkem k Vánocům. Budou to letos smutné svátky, ale věřím, že Hanka, její rodina a naše nám pomohou překonat nejkrásnější svátky v roce, na který jsem se od dětství strašně těšil,“ svěřil smutně Margita, který se rozhodl, že své fanoušky o vánoční pohodu neochudí a má v plánu koncertní turné.

Tenorista vyrazí s manželkou Adama Plachetky Kateřinou Kněžíkovou a charismatickým barytonistou Jiřím Brücklerem na turné X MAS GALA. I přes svou pracovní vytíženost ale manžel Hany Zagorové (†75) plánuje, že stihne nazdobit i stromeček. „Letos nebudu zdobit několik vánočních stromků jako v předchozích letech. Jeden bude bohatě stačit,“ dodal Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám