Hlavní obsah
Článek

Takovou upřímnost bychom po letech mlžení od zpěvačky Hany Zagorové (†75) opravdu nečekali! Kdekdo ví, že desítky let ji trápila vážná nemoc krve, nebo že byla nešťastná z nepovedené adopce. Dosud se mělo za to, že nemohla mít ani děti. Jenže nyní prvně přiznala, že byla v požehnaném stavu!

„Je pravda, že jsem byla těhotná. To bylo v době, kdy jsem kvůli nemoci podstupovala léčebnou kúru a mé tělo bylo plné kortikoidů. To by s mateřstvím vůbec nešlo dohromady. Narodilo by se postižené dítě,“ vysvětlila Zagorová. Dosud vždy tvrdila, že až tak daleko situace nedošla, proto je její otevřenost až zarážející.

Adopce, při které jí po týdnu vzali holčičku, kterou měla získat, ale měla smůlu, jelikož se ozvala její babička, ji dodnes trápí. Získala prý kvůli tomu nechtěný větší odstup k dětem.

Desítky let se kvůli neléčitelné nemoci neobešla bez krevních transfúzí, každých devět týdnů musela na hematologii. Proto nikdy nemohla vyrazit do světa na delší dobu. Před třinácti lety se její stav po pití zvláštní směsi čajů zlepšil a transfúze už nebyly třeba. Jenže, jak zpěvačka naznačuje, patrně už je vše zase bohužel úplně jinak.

„Léčitel se mnou pracoval a já pila asi sedm bylinných čajů denně. Povedlo se. Ale dočasně. Víc o tom nebudu hovořit,“ dodala pro Téma smutně Hana Zagorová, která má sama senzibilní sklony, jeden čas navštěvovala čarodějnickou školu a má průkaz léčitele. Nijak se tomu ale nyní nevěnuje.

Reklama

Další články

Načítám