Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) poprvé po překonání rakoviny mízních uzlin zpíval na veřejnosti. První vystoupení přitom oficiálně plánoval až na 10. října do Malostranské besedy. Nakonec však pro zpěvačku a kamarádku Hanu Zagorovou (†75), která v úterý uspořádala v Lucerně velkolepý narozeninový koncert, připravil ten nejkrásnější dárek.

S prošedivělou kšticí vtrhl na pódium a zazpíval Haně Zagorové hned dvě písničky: Jdi za štěstím a Má první láska se dnes vdává. Diváci i oslavenkyně byli nadšení a vyprovodili Gotta bouřlivým potleskem.

Mnohonásobný český slavík byl ovacemi publika viditelně dojat. Jeho vystoupení nikdo nečekal, původně se totiž předpokládalo, že zpěvák populární Zagorce pogratuluje a zasedne v hledišti. Gotta poprvé od loňského Českého slavíka doprovodila do společnosti jeho manželka Ivana Gottová (48).

Zatímco její slavný muž rozdával úsměvy na všechny strany, Ivana fotografům moc úsměvů nevěnovala, což však nadšenému Gottovi určitě nevadilo, protože si večer na počest Hany Zagorové nadmíru užil.

Reklama

Další články

Načítám