Hlavní obsah
Článek

V seriálu Pan profesor se objevila jako přítelkyně hlavního hrdiny v podání Vojty Dyka (38). O půvabnou brunetku Beatu Kaňokovou nepřijdeme ani v další sérii příběhů ze středoškolského prostředí. S natáčením své zatím nejvýraznější televizní role je herečka nadmíru spokojená. Maminka tříleté dcery se prý na plac chodí bavit.

Není ovšem jen seriálovou herečkou. V divadle hraje například Ofélii a potkali jsme ji i na karlovarském filmovém festivalu, kde byla součástí delegace ke snímku o polyamorii Hany Vagnerové (41) Hranice lásky. Tam vynesla velmi odvážné šaty, v nichž vypadala jako nahá. Móda a hlavně čeští návrháři jsou její velkou vášní.

"Snažím se je podporovat a modely si sice půjčuju, ale také kupuju. Tohle je třeba sako od Jakuba Polanky," pochlubila se na setkání herců z projektů televize Nova, kdy vystavila i dokonalé nožky v minikraťáscích. Rozmyšlený už má i outfit na benátský filmový festival, kam se chystá s filmem Běžná selhání a oblékne šaty od mladé návrhářky Natálie Duškové.

Sexy modely si třiatřicetiletá maminka tříleté dcery může dovolit díky velmi štíhlé postavě. "Pro postavu nic nedělám, zatím to nechávám na přírodě a na genech. Když můžu, tak si zacvičím jógu. Ale spíš je to tím, že mám malou a běhám kolem ní. To je největší tělocvik," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám