Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli pandemii nového typu koronaviru zůstala na několik měsíců bez práce i Hana Vagnerová (41). Sympatická brunetka ale nevydržela bez činnosti. S kolegy Petrem Vančurou a Janem Cinou pomáhali těm nejzranitelnějším, seniorům.

„Moje kamarádka Zuzka Vránová má organizaci, která se jmenuje Sousedský klub ve Vršovicích. Ten se stará o seniory, kteří zůstali bez pomoci. S kamarády jsme rozváželi obědy a nákupy, protože jsme měli pocit, že musíme udělat něco pozitivního,“ říká herečka, která byla příjemně překvapená, jak moc Češi pomáhají druhým. „Když jsem oslovila organizaci Člověk v tísni, tak jsem zjistila příjemnou věc, že se objevilo tolik dobrovolníků.“

Jedna z nejobsazovanějších hereček v Česku si díky rouškám užívala anonymitu. „Měli jsme na sobě ochranné prostředky, tak nás nikdo nepoznával. Ze začátku to byl příjemný pocit, potom už jsem měla ale tendenci ji sundat,“ vtipkovala herečka, kterou nyní zastupuje agentura Elite Prague.

Vagnerová ale taky pracovala sama na sobě. „První týdny pro mě byly náročné, protože bydlím v docela malém bytě a nepatřím mezi ty šťastlivce, kteří si stihli koupit chatu nebo zahradu,“ vtipkovala herečka a dále popsala své činnosti: „Ten volný čas jsem využila k online učení italštiny.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám