Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli mužům dělají ženy občas bláznivé věci. Své o tom ví i krásná herečka Petra Nesvačilová (38), která kvůli lásce podnikla opravdu bláznivou cestu. Jejím příběhem se dokonce inspirovala režisérka Kristina Nedvědová při tvorbě svého filmového debutu Sněží!, kam Petru obsadila hned do hlavní role.

Místo ní se ale na cestu vydá Hana Vagnerová (41), která ztvárnila její sestru Petru. Ta se na svatbě otce zakouká do dýdžeje a následně putuje na jeho vystoupení, odkud se vrací se zlomeným srdcem. Ačkoliv jde jen o fabulaci, v ději jsou i některé autentické momenty. „Je to můj příběh, který jsem Kristině vyprávěla a ona to zpracovala do téhle cesty za láskou. To se mi skutečně stalo a dopadlo to s podobným koncem. Byla jsem rozešlá a potkala jsem muzikanta a herce, Maďara. Vyrazila jsem za ním až do Košic a vzniklo nějaké vzplanutí,“ vyprávěla herečka.

Pro ni bylo natáčení zároveň i určitá forma terapie. „Je dobré, že se tam člověk vidí. Každý z nás někdy před něčím utíkáme a je dobré se zastavit a přijít na to, před čím. Před samotou nebo naopak před vztahem, protože jsme se strašně zranili a přestali věřit,“ řekla Petra.

Dnes už ale prý před ničím neutíká. „Člověk zraje a získá zkušenosti, ale je to cesta. Teď momentálně nemám žádný partnerský vztah, ale samozřejmě si vztah přeju, a až to přijde, tak to přijde. Nechávám tomu volný průběh,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám