Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objektivy fotoaparátů ji prostě milují. Hana Vagnerová (41) si čím dál častěji vedle hraní zkouší také roli modelky. Tentokrát se rozhodla nechat zvěčnit jako divoženka v obležení krásných dravců.

Herečka podpořila charitativní projekt Paprsek pro němé tváře, který má za cíl pomoci vybraným záchranným stanicím ve středočeském kraji. „S Hankou jsme se seznámily během projektu realizovaného s Národním památkovým ústavem. Hanka byla hned ze začátku nadšená z mé pohádkové tvorby a chtěla se mnou později nafotit fotografie ve stylu elfky,“ svěřila fotografka Marketa Novak, která přání herečce splnila.

Hanka na focení oblékla zelené šaty, které zdůraznily její zrzavou hřívu. S korunou ve vlasech a krásnou sovou vypadá herečka opravdu pohádkově. „Tato fotografie bude jedna z 12 v kalendáři, který půjde do prodeje na pomoc těmto stanicím s opuštěnými zvířaty,“ dodala fotografka k romantickým snímkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám