Hlavní obsah
Článek

Byli jsme mezi prvními diváky komedie Bajkeři, a ač nechceme hodnotit, prozradíme, že jsme se smáli od začátku až do konce. Tenhle scénář se scenáristovi Petru Kolečkovi opravdu povedl a režisér a hlavní představitelé to dotáhli do konce. Velkou roli má v Bajkerech herečka Hana Vagnerová (41) a byla z naší reakce nadšená.

"Tak tolik vtipné, jako je to na plátně, to při natáčení nebylo. Tedy bylo, ale spíš nechtěně. Ale mám strašně ráda komedie a velké lákadlo je pro mne Petr Kolečko, jsem jeho velký fanoušek. A i Martin Kopp je super režisér. Jsem strašně ráda, že jsme se sešli takhle dobrý lidi. Vím, že se to vždycky říká, ale tentokrát to je vážně pravda," řekla Super.cz.

Velká část filmu, jak už název napovídá, se odehrává v sedle kola. Jak to odnesl Hančin zadek? "Většinou cituju kolegu Pavla Nečase, který byl jako jediný z nás opravdický bajker, který opravdu jezdí a má tu fyzičku. Když jsme po třetím dni všichni umírali, tak nám říkal: Měli jste si všichni čtrnáct dní předem ojezdit prdel. Všichni jsme pak skuhrali," prozradila.

Ve filmu má Hanka vztah nejprve s otcem jednoho z mladíků v podání Tomáše Matonohy (53), posléze však s jeho synem, jehož si zahrál Adam Mišík. Jako vyloženě pedofilní vztah jí to nepřišlo. "No nemůžu říct, že bych takovou zkušenost někdy měla. Ale znám spoustu slečen, které mají mladší muže a věřím tomu, že láska je bez hranic. Pokud to funguje, je to super. Pedofilní mi to nepřišlo, zase tak stará nejsem. Rozdíl čtrnáct let? Co to je? To je nic v dnešní době!" míní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám