Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako jedna z mála českých hereček utužuje vazby v Hollywoodu. Loni na jaře se Hanka Vagnerová (41) vydala do Los Angeles na několikatýdenní herecký kurz a letos v létě zde natáčela celovečerní film Carte Blanche po boku Gregoryho Itzina a Jacka Kilmera.

Točila jsem s Evou Doležalovou její první větší film,” říká Hanka, která byla nadšená z produkce bývalé české modelky, která se v Americe uchytila jako herečka a režisérka. „Eva měla pro ten film obrovský rozpočet, fantastické herce. Je pracovitá a talentovaná a ví, co chce,” dodává na toto téma herečka.

„Teď tam mám něco točit, ale není to nic velkého. Mám tam pár scén. Stále je to pro mě spíš zkušenost hrát v jiném jazyce, ty větší věci mám přece jen tady v Čechách,” říká Hanka, která se mimo jiné objeví v seriálu Stream.cz Kafe a cigárko, jenž vznikl podle blogu její kolegyně a kamarádky Marie Doležalové.

Vagnerová známá se seriálu Vyprávěj, Vraždy v kruhu, či Já, Mattoni se snaží pilovat svou angličtinu, aby se mohla za velkou louží lépe uplatnit. „Jsem si v angličtině jistější než třeba před dvěma lety, ale stále je to pro mě cizí jazyk. Je to ale výzva a nutí mě to na sobě pracovat,” přiznává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám